Herpes? Of andere SOA? – Dokter.nl

Omdat een condoom de geslachtsdelen nooit helemaal bedekt, is besmetting ook mogelijk als de blaasjes buiten de condoomrand zitten. Een ijskoud washandje tussen de billen verlicht ook. Het kan zijn dat je een ‘stille’ variant hebt, die nu pas de kop op steekt. Hij heeft nog nooit iemand besmet dat hij weet behalve mij. Bovendien hebben eventuele SOA’s geen kans om via je plasbuis naar binnen te komen volgens mij. * Er ontstaan eerst rode plekjes op de huid of slijmvliezen. Partnerwaarschuwing Partners hoeven niet onderzocht of behandeld te worden.

Daar is niets uit gekomen. Besmetting is mogelijk via rechtstreeks huid- of slijmvliescontact (zoenen, seksueel contact), maar soms ook via bepaalde gebruiksvoorwerpen. Maar om op je vraag terug te komen over dating. Er zijn een of meerdaagse kuren met tabletten, een of meer injecties of cr�mes. het voelt als een soort bultje op me clit. Het lijkt wel of het steeds erger wordt , branderig gevoel, pijn in onderbuik/liezen terwijl ik voordat ik met tabletten begon alleen maar blaasjes zag (zonder verdere klachten) Is dit normaal? De oorzaak van zo’n koortslip is een ander type herpesvirus.

In een zeldzaam geval is het mogelijk dat iemand met type 1 en daarna met type 2 wordt besmet op de geslachtsdelen. Ik geef toe, ik gebruik nooit condooms, dat heb ik ook nooit gedaan. Sorry voor dit enorme verhaal. Maar de patiënt zal ook niet of nauwelijks meer besmettelijk zijn voor anderen. Dit zorgt ervoor dat de blaasjes zich niet verder uitbreiden en de klachten iets afremmen. Wel wordt aangeraden op te letten bij de volgende klachten: hinderlijke afscheiding uit de vagina, bloedverlies tijdens of vlak na de geslachtsgemeenschap, bloedverlies buiten de menstruatie, bloedverlies als u een jaar of langer geen menstruatie meer heeft gehad. Na 1 pil stond ik de volgende ochtend onder de uitslag.


Maar ik vind het allemaal erg zat. Daarom kan HPV worden beschouwd als een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA). blijkbaar zijn ze er zelf nog niet over uit. Risico op hepatitis B, gonorroe, chlamydia, syfilis, genita­le wratten, herpes genita­lis en schurft. Maar ik begin me wel lichtjes in mijn been te voelen en grieperig te voelen(wat momenteel ook heerst), kan dit ook een teken van een SOA zijn of is dit gewoon puur stress wat ik meemaak? bij mei was de uitbraak zo rond 14 juni dit jaar.na die tijd geen last meer gehad. Herpes genitalis en genitale wratten zijn duidelijk aantoonbaar als de ziekte actief is, dus als er blaasjes/erosies of wratten op of rond de geslachtsdelen zitten.

Als je tijdens deze stadia niet behandeld werd, treedt het derde stadium in. De overdracht Besmetting met herpes genitalis kan alleen door intiem seksueel contact tussen personen, van wie de één herpes heeft en de ander niet. Dagen verstreken en er kwam pijn. Ik maakte mij zorgen en aangezien het weekend is, heb ik via de weekendapotheek een kuur gekregen gebaseerd op mijn klachten, een herpes kuur. Genitale wratten: Zowel via pijpen als gepijpt worden, kunnen genitale wratten worden overgedragen. Zeker ook omdat chlamydia niet uitbundig aanwezig is (zie 1). De kans op besmetting door een partner met gonorroe is 50-80%.10 De kans op overdracht van man naar vrouw is groter dan van vrouw naar man.

Je huid is namelijk het eerste barrieremiddel. Risico op hepatitis B, syfilis, herpes genitalis, bij baardgroei schaamluis, schurft door intiem contact. Dat is wel jammer, maar wel beter zo. Maar kan je dan zomaar genetale wratten krijgen??? Zelf zou ik je de ggd aanraden ipv de huisarts. Hierdoor lopen er veel mensen rond als drager van het herpes virus zonder dat ze het zelf weten. Gewoon zomaar; niet vanwege iets bijzonders maar puur voor de zekerheid.

Bijvoorbeeld, jij hebt geen soa en je partner ook niet. Alvast bedankt… Klik hier voor ons moderatorbeleid. Wat was het, waaraan ontdekte je dat er wat mis was en kwam je er makkelijk of juist moeilijk vanaf? Het probleem zit dus zo, ik ben helaas een persoon die wel eens een koortslip krijgt (Herpes) en net als een ieder weet ik ook dat er Herpes Genitalis bestaat, en dat het opzich een en de zelfde familie virus familie is. Een half jaar geleden heeft een vriendin van mij een soa opgelopen. Ik loop sinds een tijdje met een jongen, we hebben afgelopen week voor het eerst seks gehad maar zonder condoom..

Twee dagen geleden is bij mij Herpes geconstateerd. Hi, ik werd vanochtend wakker met een blaasje op mn lip. Chlamydia kan uit de keel zelfs via tongzoenen worden overgedragen, al is de kans erg klein. er was wel een soa met blaasjes in je mond…. Papilloma is het virus dat bij de vrouw kan aanzetten tot baarmoederhalskanker. Ik denk dat ik gewoon eens naar die soa info lijn ga bellen. Ik hoop voor je dat je inmiddels al antwoord hebt?